Studio aan de week in Cannes, elk comfort met standpunt over zee: Studio in woonplaats veiliggesteld met extra zwembaden en gezien op de Bes van Cannes en de eilanden Lérins. Elk comfort. Pendel om aan het strand en het centrum van Cannes naar beneden te gaan. Parkeerterrein in kelderverdieping. Voor seizoenverhuren.
Presentatie

Werktekening

Vrije periodes et tarifs

Algemene voorwaarden

A nabijheid

Plaatsen partners

Vos avis

Plaatsen partners

Statistieken

Kleuren Decimale en hexadécimales waarden van de kleuren
VOOR EEN GOEDE WERKING VAN DE DEZE WEBPLAATS, HET HOKJE AANSTREPEN activeren java script VAN UW NAVIGATOR.

Kleuren Decimale en hexadécimales waarden van de kleuren
VOOR EEN GOEDE WERKING VAN DE DEZE WEBPLAATS, HET HOKJE AANSTREPEN activeren java script VAN UW NAVIGATOR.
STUDIO ELK COMFORT IN CANNES (FRANKRIJK), TEGENOVER MER DE MIDDELLANDSE ZEE

Ontvangst
.
Werktekening
.
Vrije periodes
en prijzen
.
Algemene voorwaarden
.
  Plaatsen partners
.
Mijn fiasco's...
 
 
 
 Website: oleron 
 bijgewerkt: 08/12/2017  

 Schrijft wij :
  jpresent@laposte.net

 

Ter plaatse


Het grote zwembad Zie in grootte sinds het terras
Het park Het park
Plaats van spel Tennis
Restaurant van het zwembad


A nabijheid


Waterkant


Lets meer ver


Toeristenkaart van het gebied

             Studio aan de week in Cannes, elk comfort met standpunt over zee:
Studio aan de week in Cannes, elk comfort met standpunt over zee: - Contact: jpresent@laposte.net

  SITUATIE     Cannes-la-Bocca, ten westen van Cannes, vaart langs de zee op kilometers. Met het nadeel om, in waterkant te hebben: de weg van waterkant (Boulevard van het Twaalf uur), de weg van Spoorwegen TER en de TGV) en de weg binnenlands (Laan van Dr. R. Picaud dat zich, naar het Westen, door de laan Francis Tonner verlengt) wat doet dat de appartementen van waterkant, in het algemeen, zeer luidruchtig.
La woonplaats zijn  Villa Francia , zij, bevindt zich boven al deze wegen en beheerst de bes van Cannes, aan de rust. Maar het strand bevindt zich aan minder dan 10 minuten aan voet, door naar beneden te gaan. Beide gratis zwembaden van de woonplaats maken het mogelijk om zich zonder verplaatsing te baden.
Om 300 meter van de toegang van de woonplaats, gaat de bus 07 (arrest 'Les Terrasses' of 'Les Mimosas') in het centrum van Cannes.
Om 400 meter, 4 andere lijnen van doen de bussen (arrest 'Boulevard Leader') de verbinding met de steden van Cannes en Cannes Bocca .


  Ter plaatse  Wandelt u in het park van 4ha van de woonplaats die prachtige bomen beschermt waarvan sommige worden ingedeeld. Het zwembad evenals een plonsbad voor het kleinst ontvangen u gratis gedurende de openingsperiodes, en u kunt de tafels van pingpong (brengt uw rackets!) gebruiken. Plaatsen van spelen voor de kinderen (onder de verantwoordelijkheid van de ouders) zijn beschikbaar.


  A nabijheid  Boven de woonplaats, la Croix des Gardes wandelingen aan voet en aanbod voor een panorama aan 360°.
De waterkant laat u toe om op kilometers te lopen en om zich te baden in groot blauw. Kiosken stellen u dranken en sandwich voor die u vermijden om tot Francia-Villa terug te gaan om ten volle van het strand te profiteren.
CANNES: (4 Km): Wereldwijd gekend door zijn festival van de bioscoop, in mei, is het een stad waar hij goed laat rondlopen door de grote hotels, de winkels en auto's luxe te bewonderen op Croisette of in de handeldrijvende zijstraten van oud Cannes. U kunt voor de eilanden Lérins inschepen of zelfs 4 uur op een jacht van luxe doormaken…
ESTEREL: (12 Km): Een symfonie van kleuren op het azuur… Vanaf Mandelieu, een rode waterkant die op blauw van de zee fonkelt en een park van 770 te doorlopen ha om bijna 34 diersoorten van patrimoniaal belang te kruisen waar men met name bevolkingen van herten élaphes, vleermuizen zoals Molosse van Cestoni en vogels zoals de Middellandse-Zeegrasmus, Tichodrome en roofvogels zoals Circaète Jean-le-blanc terugvindt, de pèlerin Valk, de uil Grand-duc van Europa en de uil Klein-Hertog.
VALLAURIS: (15 Km): Provençaals traditioneel dorp dat binnen de gronden heeft genesteld, bekend voor zijn werkplaatsen van pottenbakkers en aan het zuiden, Golf Juan, zeebadplaats aan de stranden van fijn zand. Een perfect paar dat zomertradities en plezieren nabij de Middellandse Zee verbindt.

GRASSE: (17 Km): Hoofdstad van de geuren met zijn museum en zijn fabrieken, markt van de plaats aan Aires (zaterdag) en zijn standpunten over het gebied.
ANTIBES: (22 Km): Tweede meest bevolkte stad van het departement, zijn wallen, zijn oude straten, kade van de multimiljonairs met zijn luxueuze jachten, pad van de kust van de Kaap van Antibes, en zijn MARINELAND met meer dan 4000 soorten van zeedieren.
BIOT: (22 Km): Het oude dorp, de kapel van de boetvaardige wit, het museum Ferdinand Léger en zijn glasfabriek van kunst.


  Lets meer ver  In een straal van 30 tot 140 Km, hebt u eveneens:
SAINT PAUL DE VENCE: (32 Km): Betoverend hoog gezeten dorp gewoond van artiesten, schilders, van beeldhouwers en achtervolgd door de talrijke actoren van bioscoop die er hebben verbleven. Men moet zijn steegjes verkennen en langs zijn wallen varen om van het uitzonderlijke standpunt te profiteren over de achterkant land.
NICE: (35 Km): De grootste stad van het departement. Men moet in oud Nice lummelen en er een socca eten, langs de zee op Promenade des Anglais varen, en de Masséna-plaats, de Koers Saleya, het Kasteel en zijn tuinen, haven, de arena's van Cimiez, het museum Matisse enz zien…
SAINT RAPHAËL: (36 Km): Zijn historisch centrum, zijn strand, zijn haven, kerk San Rafeu, het archeologische museum en zijn hoge markten in kleur.
SAINT JEAN CAP FERRAT: (47 Km): Het bijna eiland, de stranden, de haven, het museum van de schelp.
LA TURBIE: (54 Km): Donjon van de middeleeuwen, de Trofee van Auguste, de wallen, de gebloeide steegjes, de mooie huizen in steen, de kerk Saint Michel en het standpunt om de adem te snijden.
EZE: (57 Km): Dorp dat op zijn rotsachtige ringbout en zijn exotische tuin hoog wordt gezeten.
MONACO: (60 Km): Om de haven, het prinselijke paleis en zijn tuinen, casino, het aquarium, de planttuin en zijn grote autoprijs te zien, voor de hebberen.
SAINTE MAXIME: (66 Km): De stranden van de golf, de oude straten van het centrum en het kasteel Léon Gaumond vandaar heeft men een opmerkelijk standpunt over de hele bes van Saint Tropez (80 Km) )De oude haven en de kades St Joseph en Jean Jaurès met hun restaurants en hun koffie, burcht, de plaats van de wallen, de douaneomloop Jarlier en Portalet en de wegen.
MENTON: (68 Km): Aan de Italiaanse grens, is de oude Kin zeer schilderachtig; de haven, het Bastion, het strand, het museum Jean Cocteau, de kapel van Boetvaardig en de begraafplaats tegenover de zee eveneens zien.
HYERES: (130 Km): De haven, de stranden en zouthoudend met zijn roze Vlamingen.
Le Lavandou (120 Km) De stranden, het stadscentrum, het pad van de kust, de Nègre Kaap en het eiland van het Oosten.